Svet

Region

Bivši verenik fatalne Hurem: Ona je mentalno bolesna i zla, uzeću joj dete!

Džan Ateš, bivši verenik Merjem Uzerli, poručio je slavnoj glumici da će se uskoro videti na sudu jer je to jedini način da vidi svoju ćerku, budući da se boji da će Hurem devojčici napuniti glavu lažima o njemu, i zapretio joj oduzimanjem deteta.

Bivši verenik fatalne Hurem: Ona je mentalno bolesna i zla, uzeću joj dete!



Turski biznismen očito je izgubio strpljenje nakon što mu Merjem, mesec dana po rođenju ćerkice kojoj je sama dala ime Lara, odbija telefonske pozive i preti policijskom prijavom jer Ateš želi da dođe u Nemačku. Početkom prošle godine bili su na korak do oltara, a otkad je popularna Hurem saznala da je u drugom stanju, konstantno su na ratnoj nozi.

"Priznajem da sam se uplašio i burno reagovao. Nisam imao sreće u ljubavi i plašio sam se odgovornosti, ali imam i ja pravo na grešku. Svoju sam priznao i nisam zaslužio ovakav tretman", izjavio je Džan za turske medije, a čini se kako je iznošenjem prljavog veša iz njihove veze rešio da se osveti svojoj bivšoj verenici.

"Merjem nema samokontrolu, ekplodira čim joj nešto ne odgovara, kao tempirana bomba je! Kad god smo se posvađali urlala je, histerično plakala i čupala kosu, ne mareći jesmo li na ulici ili u restoranu. Ona je zlopamtilo i jako je pakosna! Nije u stanju da sama brine o mojoj ćerki", bio je jasan Ateš. Kako kaže, probleme sa Larinom majkom želi da okonča dok je ona još mala, jer bi je kasnije Merjem mogla okrenuti protiv njega.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Meryem Uzerli

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>