Region

Svet

Stanija Dobrojević proslavljala rođendan do zore! Odličan provod na glamuroznoj žurci! (Foto)

Najatraktivnija srpska starleta Stanija Dobrojević proslavila je u ponedeljak uveče svoj 29. rođendan u popularnom beogradskom klubu "Stefan Braun" u društvu brojnih lica iz sveta poznatih.

Stanija Dobrojević proslavljala rođendan do zore! Odličan provod na glamuroznoj žurci! (Foto)Stanija Dobrojević proslavila rođendan i pohvalila se novim prstenom - vereničkim!? (Foto)
Obzirom da je Stanija Dobrojević nedavno angažovana kao Patron ambasadorka, što je u Americi Kim Kardašijan, i Stanijina torta bila je u tom stilu, a probali su je mnogi prisutni gosti u ovom klubu.

Iako je proslavljala rođendan, Staniju to nije sprečilo da zajedno sa gostima, među kojima su bili Željko Vasić, Stefan Koković i Mirna Košanin prikupi novčane priloge za humanitarnu akciju koja se inače tradicionalno organizuje svakog ponedeljka u klubu "Stefan Braun", a onda je nastavila da se provodi do kasno u noć, tačnije do zore.

Kako uz Staniju ništa ne prolazi bez dobre zabave i iskrenog smeha, gosti i slavljenica su se posebno zabavili kada je jedna od gošći sela u tortu i izazvala smeh svih prisutnih gostiju na rođendanu.Autor: M.P.
Foto: Svet Plus, Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>