Region

Svet

Milena Ćeranić poželela da se nađe u venčanici Nemanjine žene!

Milena Ćeranić prva je videla venčanicu Jelene Filipović, supruge svog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića, kojom se oduševila na prvi pogled i koju je poželela da obuče na svom venčanju kada se bude udavala.

Milena Ćeranić poželela da se nađe u venčanici Nemanjine žene!PREMIJERA: Pogledajte spot Milene Ćeranić za Pesmu sa posvetom, namenjenu Vladimiru Dašiću?! (Video)
Milena Ćeranić slučajno je prva saznala kako će izgledati venčanica supruge Nemanje Stevanovića, jer je i sama poželela da istu obuče na svom venčanju kada bude došlo do toga.

"Ćeranićeva se u ateljeu svoje dugogodišnje stilistkinje, poznate beogradske dizajnerke Tijane Todorović, baš zalepila za jednu haljinu koja joj se na prvi pogled odmah dopala. Pevačica je istog momenta zatražila da se i njoj sašije ista takva, a stilistkinja joj se nasmešila rekavši:

Oženio se Nemanja Stevanović: Pevač i manekenka izgovorili sudbonosno da! (Foto)
"E, da znaš čija je, ne bi tako govorila!". Milena ju je zatim znatiželjno i ispitivački pogledala, a Tijana joj je onda otkrila da je to venčanica za Nemanjinu izabranicu", otkriva izvor blizak pevačici.

S obzirom na to da je Tijana dugo stilizovala i Nemanju, ne čudi što je ona kreirala i venčanicu za njegovu mladu. Sumnjamo da je Ćeranićevu pogodilo kad je shvatila da joj se dopala venčanica Nemanjine suđene žene, pre će biti da ju je uhvatio žal za tim što je ona i dalje nesuđena mlada. Njoj se svidela Tijanina kreacija, mada već izvesno vreme Milena sve češće ukazuje na to da priželjkuje da i sebe vidi u venčanici. Jedno je sigurno - ne pored Nemanje.

Autor: J.B.
Izvor: kurir-info.rs
Foto: Facebook/Milena Ceranic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>