Region

Svet

Vesna Zmijanac opasna tašta, ne vidi zeta u Nikolijinom dečku (Foto)

Folk pevačica Vesna Zmijanac je po svemu sudeći ozbiljna tašta, jer iako je njena ćerka Nikolija Jovanović već dve godine u vezi sa dečkom Atanasiosom, ona njega ne smatra ozbiljnim zetom i da Nikolija i on nisu još uvek spremni za brak.

Vesna Zmijanac opasna tašta, ne vidi zeta u Nikolijinom dečku (Foto)



Vesna Zmijanac očigledno u košarkašu Atanasiosu, dečku njene ćerke, ne vidi potecijalnog zeta, jer iako je Nikolija Jovanović u veoma stabilnoj vezi sa ovim sportistom, pevačica smatra da njih dvoje nisu čak ni blizu braka.

Nikolija Jovanović u Americi: Uživa u ljubavi sa dečkom košarkašem (Foto)
"On još nije zet i ja ne gledam njene dečake baš toliko duboko da bih razmišljala da li sam zadovoljna njenim izborom ili nisam. Tamo gde je njoj dobro, i meni je dobro, gde je ona srećna, i ja sam. Ne volim samo kad je tužna i nezadovoljna, a sve što od nje tražim jeste da bude zdrava i radosna. Ostalo me ne interesuje", izjavila je Vesna za Alo, gde je dodala da ne savetuje Nikoliju povodom učešća u emisiji "Ples sa zvezdama"



"Nisam joj dala savete, nisam upućena u sve to. Raduje me što je prihvatila taj izazov, ona voli da igra. Drago mi je što ću je gledati u nečemu što mnogo voli. Naporno radi za sada, koliko vidim", rekla je ponosno pevačica i  dodala da uživa u vezi sa Željkom Rstovićem, a priče da su njih dvoje pred raskidom nisu tačne.

"Sa mnom i sa Željkom je sve u redu, desi da se posvađamo oko toga koji ćemo luster kupiti za sobu, ali to su sitnice. Neki veliki problem kod nas ne postoji", kaže Zmijančeva, a na pitanje da li će morati da operiše štitnu žlezdu, kako pričaju njene kolege, dala je kratak odgovor: "Nije još dotle došlo. Odlično sam i do operacije neće doći. Bila sam jedno vreme malaksala, ali to je sve zbog umora i prevelikog posla. Sada je sve u redu!".

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/NIKOLIJA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>