Svet

Region

Devojka Mika Džegera se obesila zbog duga od sedam miliona dolara?

Devojka Mika Džegera Lren Skot pronađena je mrtva u svom stanu na Menhetnu, a kako se navodi, razlog njenog samoubistva bilo je dugovanje od sedam miliona dolara.

Devojka Mika Džegera se obesila zbog duga od sedam miliona dolara?



Obesila se devojka Mika Džegera! Pronađena mrtva u svom stanu!
Samoubistvo Lren Skot šokiralo je Mika Džegera i brojne njene slavne prijatelje, a strani mediji pretpostavljaju kako je samoubistvo izvršila zbog poslovnih dugovanja od sedam miliona dolara. Prema informacijama, finansijsku pomoć svog partnera Mika Džegera uvek je odbijala, a dugovi su se gomilali.

Gubitci njene kompanije "LS Fashion LTD" iznosili su skoro šest miliona dolara, a krajem prošle godine dugovala je spomenutih sedam. U januaru  je otkazala reviju na London Fashion Weeku, a mnogi tvrde kako je razlog bio finansijske prirode. Neki tvrde da je u poslednje vreme bila jako depresivna. Roling Stonsi otkazali su koncert u Pertu, koji je trebao da se održi 19. marta. Još uvek nije poznato šta će biti sa ostatkom turneje popularne grupe.

Lren je svoju karijeru počela kao model u Parizu, da bi vremenom prešla u dizajnerske vode, a njene kreacije nosile su neke od najvećih modnih ikona u svetu, počevši od Nikol Kidman, Sare Džesike Parker, Anđeline Džoli i Sandre Bulok, pa sve do prve dame Amerike Mišel Obame.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>