Region

Svet

Ivan Marinković već šest meseci ne plaća alimentaciju za ćerku Lenu!

Ivan Marinković pre šest meseci isplatio je dugovanja na ime alimentacije za ćerku Lenu, ali je od tada opet prestao da plaća zakonski iznos od 5.000 dinara

Ivan Marinković već šest meseci ne plaća alimentaciju za ćerku Lenu!Ivan Marinković: Platiću alimentaciju koliku god da traži Goca Tržan!
Majka Ivana Marinkovića je za vreme njegovog učešća u rijalitiju isplatila sumu koju je do tada dugovao, međutim, nakon toga bivši suprug GoceTržan nije nastavio da plaća alimentaciju, tako da sada ponovo duguje za poslednjih šest meseci.

"Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno. Nova ročišta za povećanje alimentacije tek slede. Nemam advokata, niti želim da ga imam. Pristajem na sve", rekao je pre dve nedelje Marinković, ali je izgleda zaboravio da pomene da ponovo ne izvršava svoju zakonsku obavezu. "Ne komentarišem ništa u vezi s tim" rekao je Ivan.

Goca Tržan potvrdila je ove informacije i dodala, da će se ovom temom od sada baviti samo sud.

"Informacija do koje ste došli je, nažalost, tačna, ali ne bih detaljisala. Zahvaljujem vama na brizi i što se borite da moje dete ostvari svoja prava, ali ja o tome više ne bih javno govorila i volela bih da ubuduće pričamo o nekim lepšim stvarima. Ovom temom će se baviti sud, kojem sam prepustila slučaj.

U  toku je suđenje alimentacija, koja trenutno iznosi 5.000 dinara trebalo bi da bude povećana na 12.000 dinara, a kada presuda bude donešena, pevačica će pokrenuti novu tužbu protiv bivšeg supruga kako bi isplatio sva dugovanja koja ima na ime alimentacije.

Autor:J.B.
Izvor: kurir-info.rs
Foto: Facebook/Ivan Marinkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>