Region

Svet

Stanija Dobrojević oduzima dah! Petar Mitić je ishvalio pred svojom devojkom!

Starleta Stanija Dobrojević svrstava se među najpoželjnije žene sa ovih prostora, a dokazi za to se pojavljuju svakog dana, pa je starleta očarala i Petra Mitića koji oduševljenje nije sakrio ni pred svojom devojkom.

Stanija Dobrojević oduzima dah! Petar Mitić je ishvalio pred svojom devojkom!



Stanija Dobrojević podnela tužbu protiv Soraje Vučelić: Odlučila sam da presavijem tabak!
U emisiji kod Lee Kiš zajedno sa Stanijom Dobrojević gostovali su i Petar Mitić, ali i njegova devojka Ivana Pavković. Govorilo se o sukobu koji se već danima odvija između Stanije i Soraje, ali i o njenom raskidu sa Filipom Panajotovićem.

Pevač Petar Mitić u jednom trenutku nije mogao da izdrži, pa kada je uživo video Staniju nije mogao da veruje koliko je ona lepa i pred svojom devojkom je počeo da deli komplimente: "Moram da kažem da je ovo prvi put kako vidim Staniju uživo i zaista jako lepo izgleda", izjavio je pevač dok je pored njega sedela devojka Ivana Pavković.

Kada je voditeljka pitala Petra kako može da pred devojkom tako otvoreno komentariše druge devojke, on je samo rekao kako je njihova veza moderna, a ovo je samo još jedan dokaz da Stanija oduzima dah gde god se pojavi.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink/Facebook/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>