Svet

Region

Enrike Iglesijas nema nameru da ženi Anu Kurnjikovu: Brak nas neće učiniti srećnijim

Latino zvezda Enrike Iglesijas je izjavio da iako je dvanaest godina sa slavnom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom nema nameru da se ženi, jer kako navodi ne vidi svrhu takve odluke.

Enrike Iglesijas nema nameru da ženi Anu Kurnjikovu: Brak nas neće učiniti srećnijimPremijerno novi spot Enrikea Iglesijasa samo za punoletne! (Video 18+)
Španski pevač Enrike Iglesijas nema nameru da se ženi uskoro, ali na svu sreću i njegova devojka Ana Kurnjikova se oseća isto po tom pitanju. Enrike je za CBS otovreno pričao o svojoj vezi sa Anom, gde je pored ostalog izjavio da mu brak nije u planu za budućnost.

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova: Raskid umesto braka?
"Nisam protiv braka, naprotiv, ali kada si sa nekim u vezi toliko dugo, ne verujem da tako nešto može još više da vas zbliži. Ne mislim da će brak da nas učini srećnijim", izjavio je pevač i dodao: "Ana je za mene najbolja devojka na svetu i mi se savršeno slažemo".

Bivša teniserka je istog mišljenja kao njen dečko, barem što se braka tiče, što dovodi do zaključka da je u njihovoj vezi sve u redu, ali da ih  jednostavno u skorije vreme nećemo videti pred oltarom.

Autor: A.K.
Foto: Twitter/Enrique Iglesias

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>