Svet

Region

Valentina Lima Jarić prati mamu u stopu! Evo čime ju je Adrijana Lima obradovala (Foto)

Starija ćerka Adrijane Lime i Marka Jarića, Valentina Lima Jarić, nesumnjivo će krenuti maminim stopama budući da od malih nogu pokazuje sklonost ka modnim detaljima, bilo da se radi o odeći ili pak cipelama.

Valentina Lima Jarić prati mamu u stopu! Evo čime ju je Adrijana Lima obradovala (Foto)Ćerka Adriane Lime mala manekenka: Ponosna u maminim štiklama! (Foto)
Slavni brazilski model i jedno od zaštitinih lica Victoria's Secreta, 32-godišnja Adrijana Lima, zasigurno je jedna od omiljenih ličnosti koje haraju svetskim modnim pistama pa je slavni dizajneri redovno obasipaju skupocenim poklonima iz svojih kolekcija. Tako je bilo i ovaj put, kada se Adriana koja trenutno boravi u Majamiju pohvalila fanovima poklonima iz modne kuće Givenchy. Međutim, nije im se samo ona obradovala, već i njena starija ćerkica Valentina.Sudeći po izrazu lica preslatke četvorogodišnjakinje kada je trebalo da otvori poklon, nije teško pogoditi da će Adriana imati kome da ostavi svoje skupe odevne predmete, a ako se prisetimo i da Valentina redovno šeta po kući u maminim visokim potpeticama, manekenska karijera bi joj vrlo brzo mogla postati najbolji prijatelj.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus


>