Region

Svet

Mlađan Dinkić: Zoran Bašanović je prolupao

Nakon što je završio prepucavanje sa pevačicom Jelenom Karleušom, bivši estradni menadžer Zoran Bašanović napao je ni manje ni više nego ministra ekonomije i privrednog razvoja Mlađana Dinkića, rečima da je on "najveća zvezda Granda".

Mlađan Dinkić: Zoran Bašanović je prolupao



"Nikad nisam čuo za tog Bašanovića. Ništa od toga što je rekao za mene nije istina, osim činjenice da sam dugogodišnji dobar prijatelj s Bobom i Brenom, s kojima se moja žena i ja već dugo družimo. Preko njih sam upoznao i Sašu Popovića, čiji rad izuzetno cenim s profesionalnog stanovišta jer njegove emisije gleda više od tri miliona ljudi, što je za svako poštovanje. Saša i Brena su sve to sami napravili, bez pomoći sa strane, ali pretpostavljam da u Srbiji iz njihove branše ima i nekih koji im zavide, pa sopstvenu nesposobnost i neuspeh pokušavaju da opravdaju raznim nebuloznim obrazloženjima i izmišljenim konstrukcijama," kaže Mlađan Dinkić.

"Verovatno je to razlog što se takvim neistinama oglasio u javnosti. Ne želim da verujem da njegove izjave imaju veze s politikom jer sam pročitao da je Bašanović član SNS-a i prijatelj Aleksandra Vučića. Reći da sam ja navodno pomogao da se naprave i probiju „Zvezde Granda“ isto je toliko tačno kao kada bi neko rekao da je Lepa Brena uticala na stabilizaciju kursa dinara u doba dok sam bio guverner NBS-a ili da je Saša Popović zaslužan za dovođenje „Fijata“ u Kragujevac samo zbog činjenice da se poznajemo i družimo," zaključuje sagovornik.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>