Region

Svet

Stanija Dobrojević podnela tužbu protiv Soraje Vučelić: Odlučila sam da presavijem tabak!

Stanija Dobrojević odlučila je da nakon brojnih uvreda i laži koje je na njen račun iznela Soraja Vučelić pravdu potraži na sudu.

Stanija Dobrojević podnela tužbu protiv Soraje Vučelić: Odlučila sam da presavijem tabak!



Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić: Rat se nastavlja! Čiji su argumenti jači?! (Foto)
Stanija Dobrojević je u toku protekle nedelje bila na meti manipulacije Soraje Vučelić, koja uporno pokušava da ukalja ugled bivše učesnice Farme, davajući razne neistinite izjave po medijima, a nakon objavljenih snimaka razgovora sa izvesnim Matijom, Stanija je ipak odlučila da stavi tačku na medijska prepucavanja i pravdu potraži na sudu.


Foto: Alo.rs

Obučena u roze trenerku koja je isticala njenu savršenu figuru, pojavila u advokatskoj kancelariji Nemanje Aleksića kako bi se sa njim dogovorila o detaljima tužbe. Stanija se na ovakav korak odlučila nakon brojnih uvreda i laži koje je na njen račun izgovorila Soraja Vučelić: "Odlučila sam da presavijem tabak", izjavila je Stanija za Alo.rs.

Budući da Stanija ima ubedljivije dokaze, izgleda da će Soraja Vučelić ovoga puta izvući "deblji" kraj, a glavni svedok na suđenju trebao bi da bude upravo izvesni Matija koji je glavni akter u celoj proči.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>