Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza idu u sledeći krug! (Foto)

Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda" za muškarce, a samo njih petorica uspela su da izbore plasman dalje, to su: Predrag Bošnjak, braća Nikola i Dušan Dinić, Haris Kulović, Ljubomir Perućica i Mirza Selimović.

Zvezde Granda 2014: Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza idu u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda 2014: Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša idu u sledeći krug! (Foto)
Momci su se i ove subote potrudili da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja. Od 13. oktobra od kada je počela osma sezona takmičenja Zvezde Granda mnogo kandidata uspelo je da se plasira dalje, a sada je izabrano još pet momaka koji su stigli do završnog kruga.



Iako su prethodne emisije bile dinamičnije, poslednje dve nedelje komentari žirija su bili usaglašeni, dok su se do sada Saša Popović i Zorica Brunclik mahom prepucavali oko mišljenja što se tiče kandidata.



Zvezde Granda: Peđa, Nikola, Milan, Igor i Mustafa idu u sledeći krug! (Foto)
U prethodnih nekoliko emisija, baraž je bio neizvestan do samog kraja, a u ovoj emisiji konkurencija je bila jaka i kandidati su vrlo lako prolazili. Sem što su prolazili sa pet glasova, i žiri "Grand" produkcije pustio je tri kandidata u baraž, a onda je izabrano petoro učesnika koji idu u sledeći krug.



Kada je završen baraž u kome se našlo čak 10 takmičara, petorica koji su prošli u dalji krug takmičenja su: Predrag Bošnjak, Nikola i Dušan Dinić, Haris Kulović i  Mirza Selimović , dok će sledeće subote u baražu kandidati koji su ispali pokušati da izbore svoje mesto u regularnom toku takmičenja.



Autor: J.B.
Foto: Screenshoot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>