Region

Svet

Sara Trajanović se istetovirala posle raskida sa Ivanom Marinkovićem (Foto)

Manekenka Sara Trajanović je nakon povratka iz Turske i raskida veze sa Ivanom Marinkovićem odlučila da istetovira svoj životni moto na stopalu.

Sara Trajanović se istetovirala posle raskida sa Ivanom Marinkovićem (Foto)



Raskinuli Sara Trajanović i Ivan Marinković?
Sara Trajanović odlučila je da obeleži raskid sa Ivanom Marinkovićem, pa je na svom stopalu istetovirala citat Čarlsa Bukovskog: "Nađi ono što voliš i pusti da te ubije!"



Ivan Marinković: Sara Trajanović i ja se nikada nećemo pomiriti!
Iako su mnogi pomislili da je Sara tetovažu posvetila svom bivšem dečku, manekenka kaže da je dugo planirala da uradi ovu tetovažu i da nije namenjena nikome: "Dugo planiram da uradim novu tetovažu, ali nisam imala vremena, pa kada sam se vratila iz Turske, konačno sam se nakanila da završim to. Citat nema veze sa mojim bivšim momcima. Ko čita dela Čarlsa Bukovskog, zna o čemu je reč, a ja ne bih da otkrivam šta zaista za mene predstavlja ova tetovaža", kaže Sara i dodaje:

"Nisam za to da se neko išara zbog modnog trenda, ali mnogo volim diskretne tetovaže koje imaju tajno značenje. Da li ću da uradim još neku, ne znam. To se kod mene nikad ne zna" kaže manekenka i dodala da ne želi da priča o sada već bivšem dečku Ivanu.

"Ne komentarišem ništa u vezi sa Ivanom. I ostaću pri tome. Dosta sam pričala o privatnom životu", rekla je Sara i dodaje da ovih dana uživa sa mamom i bakom, kojih se, kako kaže, baš uželela.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>