Region

Svet

Milica Todorović emotivno nezadovoljna: Nijedan dečko se nije potrudio da me osvoji!

Posle ljubavi sa bratom Saše Kovačevića Milica Todorović kaže da ima puno udvarača, ali da još ima emotivnu blokadu i da čeka na pravog.

Milica Todorović emotivno nezadovoljna: Nijedan dečko se nije potrudio da me osvoji!Milica Todorović je konačno otkrila koji je njen kec u rukavu! Jeste li pretpostavljali?
Milica Todorović požalila se kako na emotivnom planu baš i nema sreće jer tvrdi da još nije prošlo dovoljno vremena od njenog raskida sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem.

"Imam dosta udvarača, među njima ima jako lepih, kulturnih i obrazovanih momaka, ali ja još nisam spremna i prerano mi je za novu vezu", koja je u oktobru raskinula dugogodišnju vezu i dodaje da je na nastupima momci iznenađuju na razne načine i daruju poklone, ali priča da još nije osetila leptiriće.

"Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje. Može se reći da sam trenutno emotivno nezadovoljna", rekla je kroz smeh pevačica. Ona je nedavno otkrila da ima i svesrdnu pomoć prijateljice i koleginice Rade Manojlović koja je pravi provodadžija.

"Zahvalna sam joj na tome. Mislim da je uvek pametnije upoznati potencijalnog dečka preko dobrog prijatelja nego rizikovati sa strancima", kaže Milica koja se sprema da uskoro i upozna izvesnog Nikolu kog je Rada izabrala za nju.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Milica Todorovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>