Svet

Region

Luis Hamilton šokirao izjavom o Mihaelu Šumaheru: Sve se događa sa razlogom!

Vozač Formule 1 Luis Hamilton ponovo je javnost šokirao komentarom o teškim povredama Mihaela Šumahera, koji se od 29. decembra nalazi u veštačko izazvanoj komi.

Luis Hamilton šokirao izjavom o Mihaelu Šumaheru: Sve se događa sa razlogom!Mihael Šumaher pokazuje ohrabrujuće znake, da li će se probuditi iz kome?
Luis Hamilton već je jednom bio na udaru medija, kada je neposredno posle nesrće u kojoj je Mihael Šumaher zadobio povrede opasne po život, postavio fotografiju sa skijanja, a sada je svojim komentarom šokirao javnost.

''Ja uvek volim da kažem kako se sve događa sa razlogom. Ovo će pokazati kakav karakter i snagu ima Mihael Šumaher", kada je shvatio šta je rekao, vozač Formule 1 ublažio je svoj komentar izjavom: "On je legenda Formule 1, čovek koji je postigao mnogo", zaključio je Hamilton.

Njegova nesmotrena reakcija izazvala je brojne negativne komentare na društvenim mrežama, na kojima su fanovi Mihaela Šumahera ovakvu izjavu Luisa Hamiltona okarakterisali kao neljudsku i nekolegijalnu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Lewis Hamilton

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>