Svet

Region

Hale Beri i Olivije Martinez se razvode nakon samo osam meseci braka?

Brak Hali Beri i njenog supruga Olivijea Martineza nakon samo osam meseci zapao je u veliku krizu, pa je prema pisanju stranih medija sve izvesnije da će uskoro doći i do razvoda.

Hale Beri i Olivije Martinez se razvode nakon samo osam meseci braka?Olivije Martinez proveo dan u šopingu sa ćerkom Hale Beri 
Zbog čestih svađa koje imaju u poslednje vreme, glumica Hali Beri odlučila je da se sa svojim sinom Manceom iseli iz zajedničkog doma, a kako strani mediji navode uskoro planira i da podnese papire za razvod.

Prijatelji popularnog para kažu kako se često svađaju, a glumac svojoj supruzi zamera što jako malo vremena provodi sa decom. Hale Beri se na dodeli Oskara pojavila bez burme, što je ipodstaklo spekulacije da u njihovom braku nešto nije kako treba, dok je Martinez izašao sam na večeru u restoran u koji su često išli zajedno.

Ipak, postoje i oni koji kažu da je u njihovom braku sve u najboljem redu i da je par srećan: "Oboje rade i žive srećno kao par i roditelji male bebe, što znači da ne izlaze puno, rekao je izvor blizak glumici.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>