Ostalo

Sme�no

Telekom Srbija dovodi iPhone u Srbiju, uređaji u prodaji za najviše dva meseca!

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je jutros da je "mt:s" postao prvi mobilni operater u Srbiji koji je potpisao ugovor sa jednom od svetski najpoznatijih kompanija, odnosno sa Apple-om.

Telekom Srbija dovodi iPhone u Srbiju, uređaji u prodaji za najviše dva meseca!



Gostujući u jutarnjem programu na RTS-u, Predrag Ćulibrk izjavio je da su u pitanju bili višemesečni pregovori, ali da je ugovor sa Apple-om konačno potpisan i da će Telekom već ovog proleća svojim korisnicima ponuditi iPhone telefone u svojim prodavnicama. Sem toga, Ćulibrk naglašava da će se iPhone prodavati po mnogo povoljnijim cenama, a do njega će moći da se dođe i kroz razne pakete mt:s-a, kao i kroz odloženo plaćanje.

Obzirom da je Telekom Srbija doveo iPhone, odnosno Apple u Srbiju, Ćulibrk se pohvalio kako će ovaj potez doneti radost i korisnicima, ali i državi. "Do sada su se Apple telefoni uvozili nekim sivim kanalima i nije plaćan ni porez ni carina, mislim da je zato ovo višestruka korist i da će je doneti upravo ovaj ugovor", kaže generalni direktor Telekoma.

Dodaje kako su u toku testiranja uređaja, a da će se nakon izbora i testiranja oni pojaviti u prodaji za mesec i po - do dva meseca.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>