Region

Svet

Ana Ramadanovski šokirana izjavama Adila Maksutovića - Treba da ga je sramota!

Nakon što je Adil Maksutović optužio Džeja Ramadanovskog kako je zahvaljujući svojim prijateljima i policiji rasturio njegovu porodicu, oglasila se i Ana koja je šokirama izjavama svog bivšeg verenika.

Ana Ramadanovski šokirana izjavama Adila Maksutovića - Treba da ga je sramota!



Adil Maksutović besno odreagovao posle ročišta: Ne mogu više da čitam i slušam laži porodice Ramadanovski!
Poslednjih nekoliko dana u medijima se podigla velika prašina zbog saopštenja Adila Maksutovića koje je objavio na društvenoj mreži Fejsbuk, a u kome je za celokupnu situaciju koja se dogodila između njega i Ane optužio Džeja Ramadanovskog, nazivajući ga narkomanom i alkoholičarom.

Nakon ovakve izjave ćerka popularnog pevača šokirana je Adilovim izjavama i moli ga da ne iznosi netačne iformacije u javnost: "Šokirana sam! Ovo je potez slabića koji ne ume da se uhvati u koštac sa svojim problemima. Tužno je i žalosno šta je sve rekao o čoveku koji mu je toliko pomogao! Šta su mu moj otac i porodica Ramadanovski krivi za to što je on uradio?! Nemam reči kojima bih opisala koliko se gnušam svake njegove reči i pitam se šta se sa tim čovekom dešava. On ne zna ni šta priča, ni šta radi, a svoj postupak opravdava mojom navodnom ljubomorom", rekla je Ana i dodala:

Džej Ramadanovski odgovorio na optužbe Adila Maksutovića - Neka ti je na čast, sine!
"O kakvim nemeštenim policajcima priča, kada sam regularno pozvala policiju kako bih uzela stvari i dete. Pred sudijom sam do detalja ispričala šta se desilo tog dana, čak i ručak koji smo jeli, dok je on rekao da smo se samo posvađali pred njegovim ocem i da sam ja tako luda i depresivna otišla bez veze i pozvala policiju. Zašto je onda zahtevao od mene da promenim priču na sudu kako bi on ispao nevin, a ja budala koja laže, pa da može da izađe pred novinare i kaže:

"Eto, vidite da je nisam tukao“. Nisam htela da lažem, pa mi ovako vraća, a dovoljno sam učinila za njega što ga nisam tužila. Ne znam što se toliko ucvikao od presude, kada u zatvor sigurno neće otići, jer sam ga toga poštedela", u jednom dahu izgovara Džejova ćerka, koja je Adila savetovala da sve prizna:

"Rekla sam mu: „Budi čovek, izađi u javnost i reci šta si uradio, izvini se meni i mojoj porodici. Ne moraš sve da ispričaš, reci samo da si planuo i gurnuo me, pa bi svi bili zadovoljni.“ Ali ne, on je smislio svoju verziju priče, koja nije tačna, i sada mu je za sve kriva moja porodica. Treba da ga je sramota", zaključila je Ana.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>