Svet

Region

Paragvajska lepotica Larisa Rikelme pretučena i opljačkana u stanu svog verenika!

Manekenka Larisa Rikelme, najseksipilnija i najpopularnija najvijačica na svetu, koja se proslavila na SP u fudbalu 2010. opljačkana je i pretučena u Argentini dok je boravila kod budućeg supruga, fudbalera Džonatana Fabra.

Paragvajska lepotica Larisa Rikelme pretučena i opljačkana u stanu svog verenika!



Lepa paragvajska glumica i manekenka je bila u gostima kod verenika u Buenos Ajresu, na proslavi rođendana njegove majke, kada su sledećeg jutra u kuću upali maskirani razbojnici, opljačkali ih i pretukli. Bilo ih je ukupno šestorica, izneli su nakit, tehniku i novac, a pretukli sve koji su se u tom trenutku nalazili u kući, ne poštedevši ni decu ni žene.

Zahvaljujući svom bujnom poprsju i vatrenom navijanju za paragvajsku reprezentaciju, 29-godišnja Larisa je širom planete postala popularna na SP u fudbalu 2010. godine u Južnoj Africi. Ni to nije sve. Kasnije je intrigirala javnost i bila na udaru medija zbog seksa u automobilu zbog kog je potom završila iza rešetaka, a tvrdila je i da joj je slavni Lionel Mesi nudio novac za seks na koji, rekla je tada, nije pristala jer nikada ne bi uradila tako nešto samo zarad novca.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Twitter/Larissa Riquelme

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>