Style

Ljubav

Viktorija Bekam u isto vreme radi i vežba na štiklama, pogledajte kako! (Video)

Viktorija Bekam je dokaz da kada ste poslovna žena i imate puno obaveza multitasking je jedino rešenje za nedostatak vremena. Da bi uspela da nađe vreme za sve, ona je posao i rekreaciju spojila u jedno.

Viktorija Bekam u isto vreme radi i vežba na štiklama, pogledajte kako! (Video)Viktorija Bekam čisti ormane: Garderobu i cipele donira Crvenom krstu! (Foto)
Razlog poslovnom uspehu Viktorija Bekam pridaje tome što dosta vremena troši na posao i obaveze vezane za njega. Kao posledica toga je to što joj za porodicu, rekreaciju i druženje ostaje mnogo manje vremena.

Viktorija Bekam: Nemam više silikone (Foto)
Čini nam se da je barem za delić svoji problema našla rešenje. Ona je testirala traku za trčanje koja u svom sklopu ima i radni sto, tako da pored rekreativne ima i poslovnu namenu.

Bekamova je na Tviteru objavila sliku kako isprobava ovaj izum i napisala: "Svaka kancelarija bi trebala da ima ovako nešto, vežbajte i radite u isto vreme".Da li su visoke štikle koje je Viktorija nosila tokom isprobavanja trake pravi izbor nismo sigurni, ali svakako možemo da potvrdimo da je izgledala veoma poslovno!

Autor: A.K.
Foto: Twitter/Victoria Beckham

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>