Svet

Region

Mihael Šumaher pokazuje ohrabrujuće znake, da li će se probuditi iz kome?

Sabina Kem, menadžerka Mihaela Šumahera izjavila je danas kako postoje ohrabrujući i minimalni pomaci u oporavku svetskog šampiona u Formuli 1.

Mihael Šumaher pokazuje ohrabrujuće znake, da li će se probuditi iz kome?



Crne prognoze za Mihaela Šumahera: Lekari saopštili porodici da očekuju ono najgore!
Iako se od nesreće konstantno spekuliše o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera,  njegov PR Sabina Kem odlučila je da se obrati medijima i demantuje navode o naslovima koji su se pojavili u toku prošle nedelje, a koji su govori kako je sedmostruki šampion na samrti.

"Mi smo ubeđeni da će se Mihael probuditi i oporaviti. Postoje mali, ohrabrujući znaci, ali znamo da je ovo vreme kada moramo da budemo strpljivi", rekla je Kem i dodala: "Pretrpeo je nekoliko povreda i svima je teško da shvate da je povređen u tako banalnoj situaciji i da su povrede opasne po život, ali daleko od toga da se nalazi na samrti".

Pre više od pet nedalja lekari su počeli da bude Mihaela Šumahera iz veštačke kome, ali je davanje anestetika potpuno obustavljeno zbog komplikacija do kojih je došlo tokom buđenja. Lekari, porodica i PR tim čvrsto veruju u Šumijev oporavak i mole medije da budu strpljivi i ne daju nikakve prognoze pre vremena.

"Svi znamo da moramo da budemo strpljivi. Pokušavamo da sve što je u našoj moći učinimo i da probudimo Mihaela iz kome. Čvrsto verujemo da naša pozitivna energija utiče na njega i da će uspeti da dobije ovu bitku",  rekla je Sabina Kem.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>