Region

Svet

X Factor Adria: Kiki Lesendrić promenio mišljenje - Ilma je poslednja sa kojom bih radio!

Nakon što je finalistkinja šoua X Factor Adria Ilma Karahmet teško podnela ispadanje iz takmičenja, njen mentor ju je u početku branio, da bi se na kraju pomirio sa odlukom publike i sve prihvatio kao normalan tok takmičenja.

X Factor Adria: Kiki Lesendrić promenio mišljenje - Ilma je poslednja sa kojom bih radio!Ilma Karahmet i dalje razočarana u X Factor Adria? Nije se pojavila na koncertu Kikija Lesendrića!
Bivša takmičarka šoua X Factor Adria Ilma Karahmet nije se pojavila na osmomartovskom koncertu u Tuzli svog mentora Kikija Lesendrića: "Rekla je da će doći. Žao mi je što se nije pojavila da sagleda pevački poziv na koncertu", kaže Kiki Lesendrić. 

Lesendrić je prvo tvrdio da je mala Ilma Karahmet nepravedno eliminisana iz daljeg takmičenja, ali je promenio mišljenje nakon što je video glasove publike.

X Factor Adria: Maid Hećimović - Prvo sam propevao pa propričao, oduvek sam znao da ću biti pevač! (Foto)
"Gledaoci su glasali za Maida Hećimovića. Očekivanja Ilminih roditelja bila su prevelika. Želeli su prvu nagradu. Ona jeste talentovana, ali prvo mesto nije bilo realno ukoliko se pogleda njen broj glasova. Od kada publika učestvuje u glasanju, uvek je neko drugi imao više poena od nje. Nisam u kontaktu sa Ilmom. Bio sam joj mentor, a sada je prepuštena sama sebi. Ona je poslednja sa kojom bih radio. Jednostavno, nemam muziku za njen glas", smatra Kiki.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Facebook/Kiki Lesendrić i Piloti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>