Region

Svet

Mina Joksimović: Smešno je što pričaju da sam imala plastične operacije! (Foto)

Mina Joksimović, ćerka kantautora Željka Joksimovića nedavno je postala sve zanimljivija javnosti zbog provokativnih fotografija koje postavlja na društvenim mrežama i više nimalo ne podseća na devojčicu koje se svi sećaju.

Mina Joksimović: Smešno je što pričaju da sam imala plastične operacije! (Foto)Ovo je zanosna Mina, ćerka Željka Joksimovića! (Foto)
Puno je komentara o tome kako je Željkovoj mezimici pošlo od ruke da preko noći izraste u rasnu lepoticu. "Hvala na komplimentima svima koji mi pišu na društvenim mrežama i na sajtovima hvale moj izgled. Smešno mi je kada komentarišu da sam imala hiruške intervencije, silikone i slično, jer mi to ne pada na pamet", kaže Mina koja ima 19 godina.

 


Mina Joksimović nasledila tatin talenat: Poslušajte kako peva! (Foto+Video)
Mina je otkrila da obožava da se fotografiše i da uživa da provocira i zavodi pred foto-objektivom, ali odbacuje mogućnost da se oproba u manekenstvu. "Volim da se fotografišem, to je jače od mene. Međutim, to radim onako, dok ambicije za modeling nemam, niti razmišljam u tom pravcu. Gradim sopstveni stil sa ličnim pečatom, jer smatram da svako treba da ima nešto po čemu se izdvaja", rekla je Mina.

 


Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Mina Joksimović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>