Svet

Region

Liam Nison u novoj NON STOP akciji, u ulozi heroja (Foto+Video)

Hvaljeni karakterni glumac Liam Nison, za razliku od većine svojih kolega, tek je u zrelim godinama postao akcioni  junak, a publika je odlično prihvatila njegovo "preobraženje" u pravog heroja od krvi i mesa.

Liam Nison u novoj NON STOP akciji, u ulozi heroja (Foto+Video)



S obzirom da ga je publila odlično prihvatila u ovom izdanju ni ne čudi što je Nison za svoj najnoviji film ponovo izabrao žanr u kojem se savršeno snašao. "Non stop" je napeti triler o Billu Marksu, šerifu zaduženom za sigurnost aviona , film čija se radnja odvija na visini od 12 000 metara.



Tokom redovnog prekookeanskog leta od Njujorka do Londona Marks dobija niz pretećih poruka - svakih 20 minuta jedan putnik biće ubijen sve dok avio kompanija ne prebaci 150 miliona dolara na tajni bankovni račun. Marks zaključuje da je pošiljalac poruka na letu i da je ozbiljan u svojim namerama pa kreće u rešavanje  misterije koja se odigrava u stvarnom vremenu.



Uz Nisona u filmu "Non stop" glume i Julianne Moore, Michele Dockery (Downton Abbey) i oskarovka Lupita Nyong´o (12 godi­na ropstva). Reditelj filma je Jaume Collet-Serra.



Autor: M.P.
Foto: Blitz Film & Viedo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>