Region

Svet

Danas super finalista X Factora Adria, a nekada mali gitarista! Da li prepoznajete momka sa fotografije? (Foto)

Super finalista X Factor Adria, još kao dečak pokazivao je sklonosti ka muzici, a onda je počeo da snima poznate hitove, ali u sopstvenim aranžmanima, što se veoma dopalo internet publici.

Danas super finalista X Factora Adria, a nekada mali gitarista! Da li prepoznajete momka sa fotografije? (Foto)



Nakon nekoliko pokušaja da putem interneta osvoji publiku svojom muzikom, Lukijan Ivanović prijavio se za muzički šou program X Factor Adria.

Daniel Kajmakoski nije sjajan samo u X Factoru Adria, pogledajte šta još ovaj neustrašivi momak ume! (Video)
"Pratio sam ovaj format u Engleskoj i Americi i kada sam saznao da ce biti i kod nas prijavio sam se. Unazad dve godine počeo sam snimati obrade pesama koje su postali prepoznatljivi tako da sam imao publiku putem interneta, društvenih mreža na osnovu tih obrada", kaže Lukijan i dodaje:



"Ljudima iz regiona se dopao moj rad i eto. Smatrao sam da je ovo prilika koju ne treba propustiti i nisam pogrešio",  objašnjava Lukijan Ivanović koji će sledeći nastup imati super finalu X Factor-a u Kombank Areni 23. marta.

Njegova mentorka popularna pop pevačica Emina Jahović Sandal uveliko radi sa talentovim Lukijanom na ovom nastupu i veruje u njegov uspeh, a dodatnu podršku Lukijan dobija i od svoje porodice.

"Mi smo jedna srećna muzička porodica. Veoma mi znači Eminina podrška, ali i podrška mame, tate, sestre i brata i svih mojih vernih pratilaca. Jedva čekam superfinale da se svi okupimo. Ovo takmičenje mi je pomoglo da se osamostalim, odvojio sam se od porodice i zaista sam ih se uželeo. Međutim, iako nije bilo lako, vredelo je. X Factor nam je svima pružilo veliku popularnost, a od kada smo postali superfinalisti uverili smo se šta je ludilo koje se zove biti popularan", naglašava Lukijan.

Sutra uveče na TV Pink je specijalna epizoda X Factora posvećena superfinalistima ovog popularnog takmičenja,  23. marta u Kombank Areni saznaćemo ko će postati prvi pobednik.

Autor: J.B.
Izvor: story.rs
Foto: Facebook/Lukijan Ivanovic Official, X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>