Lepota

Ljubav & Sex

Gvinet Paltrou reklamira neispitanu antiejdž kremu? (Video)

Glumica Gvinet Paltrou je zaštitno lice "Restorsea", a stručnjaci dovode u pitanje upravo kremu koju glumica reklamira, jer kako nadvode, sredstvo nije dovoljno ispitano.

Gvinet Paltrou reklamira neispitanu antiejdž kremu? (Video)Četrdesetjednogodišnja glumica Gvinet Paltrou je, pored sve pompe koju je ovaj kozmetički proizvod izazvao, izjavila: "Volim kako miriše, kako deluje, a i podatak da je sam brend započela žena. Nikad ne bih promovisila nešto u šta ne verujem i ne koristim".

Gvinet Paltrou vam otkriva svoj plan za detoksikaciju organizma
Dertmatolozi, opet, pričaju drugu priču. Kako izjavljuju, krema je pre lansiranja testirana na samo 40 žena, što nikako ne zadovoljava broj ispitanika koji je trebao biti upotrebljen jer ima premalo dokaza da je proizvod uopšte delotvoran.

"Mislim da smo opet bili zavedenim takozvanim "magičnim proizvodom", što se često dešava kada kompanija ima veliku podršku javne ličnosti", naveo je ekspert za kožu Luis Tomas-Mins, dok kompanija "Restorsea" tvrid kako sa njenim proizvodom nema ništa sporno i da je sama krema rigorozno testirana na ženama između 35 i 60 godina.Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>