Region

Svet

Stanija Dobrojević Dan žena provela u Banjaluci: Srećna sam što su me sjajno dočekali! (Foto)

Naša najpopularnija starleta Stanija Dobrojević Dan žena je provela je Dan žena u gradu na Vrbasu, gde se družila sa svojim fanovima, strpljivo pozirala i uživala u tome što je obožavana.

Stanija Dobrojević Dan žena provela u Banjaluci: Srećna sam što su me sjajno dočekali! (Foto)



U banjalučkoj robnoj kući fanovi su napravili gužvu dok su čekali da se slikaju sa Stanijom Dobrojević, a ona kaže da je srećna što su je ponovo srdačno dočekali u ovom gradu.

Stanija Dobrojević ponosna na svoju zadnjicu, samouvereno prošetala pred kamerama! (Foto+Video)
"Opet su me sjajno dočekali u Banjaluci, stvarno obožavam ovaj grad, atmosferu i ljude, zaista su mnogo pozitivni. Nije slučajno sam ovde baš na 8. mart, došla sam sa namerom da se družim sa ljudima, a organizatori su odlučili da ulepšaju druženje, pa su svim ženama poklanjali ruže", navela je Stanija.


Ističe da je ovaj dan podseća na majku i baku, pošto su uvek u školi nešto crtali za njih ili im kupovali cvijeće. "Doživljam ga kao dan koji treba da nešto pruži svim ženama", pojasnila je ona. Na pitanje kako vidi žene danas, odgovara da one samostalne, dostojanstvene, odmerene i dodaje da ako žena može finansijski da se ostamostali, više ništa u životu joj nije prepreka.

Autor: M.P.
Izvor: Nezavisne.com
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>