Region

Svet

Parni Valjak u Areni priredio Beograđanima fenomenalno veče i pravi muzički spektakl! (Foto)

Grupa Parni Valjak održala je fenomenalan koncert u beogradskoj "Kombank Areni" koju je raspoložena i verna publika ovog zagrebačkog rok sastava popunila do poslednjeg mesta.

Parni Valjak u Areni priredio Beograđanima fenomenalno veče i pravi muzički spektakl! (Foto)



Ekskluzivno! Svet Plus na koncertu grupe Parni Valjak u Kombank Areni (Foto)
Sa oko pola sata kašnjenja, legendarni zagrebački rok sastav izašao je na binu i odmah je bilo jasno da će veče biti spektakularno. Bez preteranih specijalnih efekata i iznenađenja, Aki Rahimovski uspeo je da publici drži pažnju od prvog do poslednjeg trenutka.

Ne samo da su svi uživali u muzici i dobro poznatim hitovima, već je Aki uspeo da publiku učini složnom, pa je bilo trenutaka kada cela Arena zajedno sa Rahimovskim maše rukama u istu stranu, ali i složno peva hitove Parnog Valjka.



Aki Rahimovski pokazao je da njemu godine ništa ne mogu. U top formi, on je bukvalno doskakutao na scenu, a ni tokom celog koncerta nije se zaustavljao. Puna tri sata on je šetao, skakao, igrao i pevao na bini, ali je u jednom trenutku došlo do manjeg peha kada je pao. Ipak, to ga nije sprečilo da ustane, nastavi da peva i igra energičnije nego pre.

Sa posebnim oduševljenjem publika je dočekala sve starije hitove, ali je pokazala da dobro zna i pesme sa poslednjeg albuma, pa Aki nije imao problema sa povremenim prepušanjem pevanja fanovima svog benda.

Koncert je završen uz možda najveći hit koji je bend Parni Valjak poklonio publici "Sve još miriše na nju", a sasvim je sigurno da su posetioci dugoočekivanog spektakla otišli kući zadovoljni.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>