Region

Svet

Ivan Ivanović u društvu tri gracije otkriva gledaocima: šta nudi Draga saveta?

Još jedno izdanje sjajnog šou programa "Veče sa Ivanom Ivanovićem" nudi vam odličnu zabavu uz šarmantnog domaćina i tri gracije koje će večeras ugostiti u svojoj emisiji na TV Prva.

Ivan Ivanović u društvu tri gracije otkriva gledaocima: šta nudi Draga saveta?Veče sa Ivanom Ivanovićem: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Zdravko Šotra večeras na TV Prva!
Voditeljke Danka Novović i Ruška Jakić, u društvu Branke Vučković koja se do sada nije bavila javnim poslom, uskoro će kamperom krenuti na put po Srbiji, kako bi pomogle mladim ljudima da prevaziđu svoje probleme. Tri gracije zablistaće ubrzo na Prvoj televiziji u projektu "Draga saveta", a šta je ono što će gledaocima u svom šou programu ponuditi, otkriće večeras u gostima kod Ivana Ivanovića.

Šta su Ivan Ivanović i Aki Rahimovski zapevali nakon svih ovih godina? (Foto)
Osim priče o uspešnim karijerama ovih dama, Ivan će zaviriti i u njihov privatan život, a Branka će otkriti gledaocima čime se ranije bavila i kako je dospela do "Drage savete". 

Zabavno veče upotpuniće i članovi poznatog rok sastava "Goblini" koji 8. marta imaju koncert u beogradskoj Hali sportova, a vama preostaje još samo da se u 21.15 udobno smestite u fotelju i uživate u 183. izdanju emisije rekordnih ostvarenja.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>