Region

Svet

Red Hot Chili Peppers na koncertu Parnog valjka sutra u Kombank Areni

Odbrojavanje do koncerta Parnog Valjka je počelo. Bend se uveliko priprema da po treći put izađe na scenu pred punom Kombank Arenom u Beogradu i sutra, 8. marta, će publici pokloniti veče koje će svi dugo pamtiti.

Red Hot Chili Peppers na koncertu Parnog valjka sutra u Kombank Areni



Iako postoje već 39 godina na muzičkoj sceni i dalje sa bine emituju energiju kakva se retko sreće. Njima nisu potrebni nikakvi specijalni uslovi da bi se osećali fantastično i delili emocije sa publikom na koncertima koji znaju da traju i do 3 puna sata! Jedina molba organizatorima je bila da u garderobi imaju isključivo domaće specijalitete i Amstel pivo.

"Sa ogromnim nestrpljenjem iščekujemo subotu i svaki deo naše energije i emocije daćemo našoj publici. U meni već buja ogromna energija koju će osloboditi osloboditi prvi ton koncerta, ali i radost koju znam da ću primiti od publike", rekao je Aki uoči koncerta i dodao: "Mnogi me godinama pitaju šta je tajna moje snage i evo, konačno ću vam je odati - uvek pre izlaska na scenu pojedem par ljutih crvenih papričica!".

Veliko prijateljstvo koje postoji između benda i jednog od najistaknutijih svetskih rock fotografa Briana Rašića, potvrđeno je i njegovim dolaskom na koncert. Brian, koji je inače lični fotograf Rolling Stonesa i već dugo godina živi u Londonu, ovom prilikom će fotografisati koncert u Areni.

 Koliko je veliko interesovanje za koncert Parnog Valjka pokazuje podatak da je ostalo svega nekoliko stotina ulaznica za gornji nivo po ceni od 1950,00 i parter od 1800,00.

Svi koji su planirali na koncert neka požure na prodajna mesta CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine, TC Ušće ili potraže karte putem online prodaje.

Autor: B.B.
Foto: PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>