Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno odredili datum venčanja

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su odredili datum venčanja, koje će se održati 24. maja u Parizu, tačno sedam meseci nakon objave veridbe.

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno odredili datum venčanjaMilijarder platio 500.000 dolara za izlazak sa Kim Kardašijan!
Datum nije izabran slučajno izabran, jer bi upravo tih dana, prema astrološkim predviđanjima, kroz Zemljinu atmosferu trebala da proleti kometa, što će kao rezultat dati kišu, koja će proizvesti od 100 do 400 meteora na sat.

"Biće to mala, intimna ceremonija. Dok smo planirali, shvatili smo da želimo da bude malena i mnogo intimnija od onoga što ljudi očekuju", rekla je nedavno Kim Kardašijan.

Kanje priprema niz iznenađenja svojoj dragoj tokom venčanja, što nju dovodi u veoma nezgodan položaj: "Opsednut je stvaranjem pravog trenutka. Sada planira sva ta iznenađenja, pa Kim ne zna šta će se zaista dogoditi na njenom venčanju. U iščekivanju je oko mnogih detalja i to je ne čini baš srećnom", rekao je izvor blizak porodici.

Par bi se navodno trebao venčati u Šanze Lizeu,  Kanje sve kontroliše u vezi venčanja, pa čak i kako će izgledati venčanica Kim Kardašijan.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>