Region

Svet

Ilma Karahmet ne prašta: X Factor Adria je namešten! Nisu me ispoštovali do kraja!

Ilma Karahmet je teško podnela ispadanje iz X Factora Adria, a najviše su je pogodili komentari žirija da je suviše mlada za scenu i da njeno vreme tek dolazi.

Ilma Karahmet ne prašta: X Factor Adria je namešten! Nisu me ispoštovali do kraja!



14-godišnja Ilma Karahmet očekivala je pobedu i bila je uverena da će stići do superfinala 23. marta u Kombank Areni, ali su joj snovi srušeni u utorak uveče, kada je odlukom žirija i publike u osmom lajvu ispala iz daljeg takmičenja šoua X Factor Adria.

X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)
Ispadanje je teško podnela pa je zbog toga burno reagovala u Šimanovcima, piše Kurir. Talentovana devojčica iz Kiseljaka nikako se ne može pomiriti sa činjenicom da ju je žiri poslao kući. Odmah nakon emisije s roditeljima je napustila Beograd i vratila se u Kiseljak, iako je juče trebalo da gostuje u jutarnjem programu na televiziji Pink.

U X Factoru Adria sve napetije! Kristina Kovač stoji iza svoje odluke: Ne osećam nikakvu emociju kada Ilma peva!
"Ilma je plakala i napravila je scenu. Vikala je da je nepravedno ispala i da je takmičenje namešteno. Onako besna, s roditeljima se vratila kući u Kiseljak. Iako je delovalo kao da je sve stoički podnela, rastužilo ju je to što Željko, Emina, Kiki i Kristina nisu komentarisali njeno izvođenje pesme spasa, nego njene godine", kaže izvor Kurira.

X Factor Adria: Emina Jahović - Ilma Karahmet je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi!
"Kad su Ilmi iz produkcije rekli da ima gostovanje u jutarnjem program na TV Pink, devojčica im je odgovorila: "Ne moram ja nigde da idem, ionako nisam ispoštovana do kraja". Potom su se čuli s njenom majkom, koja im je poručila da će novinarima ispričati kako je produkcija ispala nekorektna prema njenoj ćerki i da ona ne želi da iste "vadi iz go**na". Počeli su da šire priče kako su nezadovoljni uslovima koje su imali tokom učešća, iako su do samo pre nekoliko dana, dok su svi za Ilmu govorili da će sigurno pobediti, tvrdili da ih produkcija drži kao malo vode na dlanu", dodao je isti izvor, a mala Ilma je osim kod majke utehu potražila i u bakinom zagrljaju.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/LittleIlma

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>