Region

Svet

Nikolina Pišek: Vidoje i ja nismo opterećeni zajedničkim potomstvom

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, otkako su se venčali uživaju u svojoj ljubavi, ali ne opterećuju se time da imaju zajedničku decu. Nikolina ne poriče da bi bila srećna ako ostane u drugom stanju, ali pošto i ona i njen suprug imaju decu, sve su prepustili slučaju.

Nikolina Pišek: Vidoje i ja nismo opterećeni zajedničkim potomstvomNikolina Pišek na medenom mesecu: Pozira u bikiniju na Maldivima! (Foto)
"Pošto smo i Vidoje i ja već ostvareni kao roditelji, nismo preterano opterećeni zajedničkim potomstvom. Naprosto, prepustili smo se višoj sili, pa šta bude. Ako se desi da ostanem u drugom stanju, svakako ću biti presrećna, pogotovo što prvi put za nekoga sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života", rekla je voditeljka i dodala:

"Baš zato što imam iskustva i mogućnost komparacije, ubeđena sam da je ovo što mi se sada događa ono pravo. Tako nešto ranije nisam doživela", izjavila je Nikolina Pišek.

Hrvatska voditeljka već ima ćerku Hanu, koju je dobila iz veze sa hrvatskim novinarom Markom Cigojem, dok je Vidoje otac četvorogodišnje Matee.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Nikolina Pisek

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>