Region

Svet

The Voice Srbija počinje, prva audicija odmah nakon finala X Factora! (Video)

Šou The Voice Srbija i prve audicije na televiziji Pink startuju već nakon završetka finala X Factora Adria, 23. marta u Kombank Areni. Ovo u svetu trenutno najpopularnije muzičko takmičenje, zbog svog formata osvojiće vrlo brzo i naš region.

The Voice Srbija počinje, prva audicija odmah nakon finala X Factora! (Video)



Televizija Pink počinje sa emitovanjem novog muzičkog šoua The Voice Srbija, čije će audicije krenutu odmah nakon proglašenja pobednika super finaliste X Factora Adria 23. marta u Kombank Areni.

X Factor Adria: Finalisti su ovako zvučali sinoć, pogledajte sve nastupe! (Video)
The Voice je muzički šou koji se emituje u 42 zemlje sveta i koji je za kratko vreme pored X Factora postao jedan od najgledanijih i najprestižnijih takmičenja, s tom razlikom što četvoročlani žiri nema priliku da pre izlaska na scenu vidi kandidate, već na osnovu njihovog pevanja mora da odluči ko prolazi dalje. Ovo je prva "slepa" audicija u kojoj je  presudan glas.

 X Factor Adria: Superfinalisti su Doktori, Maid, Daniel, Lukijan i Tamara!
Scena će biti urađena po standardima svetske produkcije, dok će se u žiriju nalaziti najveće muzičke zvezde iz regiona, koji će isključivo na osnovu vokalnih sposobnosti birati kandidate ovog takmičenja, prenosi hellomagazin.rs.   

Koliko je ovaj šou popularan, govori i to da su članove žirija u drugim zemljama sačinjavale najveće zvezde iz svetskog šoubiznisa, među kojima su bile: Kristina Agilera, Šakira, Džesi Džej, Vil Aj Em, Ašer i mnogi drugi.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/The Voice Srbija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>