Region

Svet

Nikolina Kovač provokativnim fotografijama najavila povratak na muzičku scenu (Foto)

Nikolina Kovač koja je pre nepunih godinu dana postala mama malog Nikolaja, najavila je svoj povratak na muzičku scenu veoma provokativnim fotografijama za spot i pesmu "Nisam dobro", koju će premijerno izvesti 7. marta u emisiji Grand šou.

Nikolina Kovač provokativnim fotografijama najavila povratak na muzičku scenu (Foto)Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali venčanje za 11. maj!
Nikolina Kovač je tri dana zajedno sa ekipom podukcije Gotiiva snimala spot u Sarajevu za koji je izdvojila 10.000 evra, jer pevačica ne štedi ni dinara da se na scenu vrati u punom sjaju."Ovo je jedan novi deo u mojoj karijeri i zaista želim da bude sve odlično. U spotu je pokazana jedna posebna emocija i moja tuga i zato je reditelj odlučio da se pored mene niko više ne pojavljuje u njemu", rekla je Nikolina.Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su pre devet meseci dobila sina Nikolaja, zakazali su svadbu za 11. maj. Oni će se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu zavetovati na večnu ljubav, nakon čega će na istom mestu krstiti i svog naslednika, a zatim će organizovati slavlje u jednom hotelu.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>