Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet pobrala pohvale! Kristina Kovač - Tvoji visoki tonovi otvore novi svet!

Posle Maida koji je otvorio osmi lajv takmičenja "X Factor Adria" na binu je stupila mlada Ilma Karahmet koja je od pesama svog mentora za ovaj nastup izabrala "Kao ptica na mom dlanu".

X Factor Adria: Ilma Karahmet pobrala pohvale! Kristina Kovač - Tvoji visoki tonovi otvore novi svet!



Kiki Lesendrić najavio je Ilmu Karahmet, koja je kao drugi finalista nastupila u osmom lajvu šoua X Factor Adria, a ova mlada pevačica je samo još jednom dokazala da ima jedan od najmoćnijih vokala na ovim prostorima, uprkos tome što ima samo 13 godina.

Emina Jahović želela je prva da komentariše, ali nije mogla da dođe do reči od povika oduševljene publike: "Tvoje pevanje je sad bezveze komentarisati. Ti si ona koja baš ima x faktor, ali postoji dva problema vezana za ovu pesmu. Delovalo mi je kao da se pesma vukla jer je usporena, ali je bilo dobro", rekla je ona. Željko se, međutim, osvrnuo na Ilmin izgled i pohvalio ga, a onda i njeno pevanje: "Šta god da otpevaš to je uvek isto - fantastično!".

I Kristina Kovač rekla je Ilmi da je bila odlična: "Najlepši doživljaj kada pevaš su visoki tonovi, jer se tu otvori neki novi svet". Sem toga, Kristina je rekla da je svoj prvi sentiš imala upravo uz ovu pesmu. "Uz tvoj divan osmeh i taj izgled, mislim da si večeras zaista bila ptičica", dodao je Ilmin mentor Kiki.

Autor: M.P.
Foto:Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>