Region

Svet

Stanija Dobrojević: Za četiri nedelje odlazim, i to sama! (Video)

Stanija Dobrojević odlučila je da se vrati u top formu, iako se ne može reći da je iz nje "ispala", a trenutke iz teretane je podelila i sa brojnim gledaocima, kao i nekoliko detalja o raskidu sa Filipom Panajotovićem.

Stanija Dobrojević: Za četiri nedelje odlazim, i to sama! (Video)



Stanija Dobrojević ranjenik: Primila 35 uboda u koleno, pa se častila šopingom! (Foto)
"Pokušali smo da se pomirimo i da sve bude okej, ali je ubrzo posle toga sve puklo", rekla je Stanija Dobrojević i objasnila da su se posvađali oko gluposti kao i uvek: "Bila je žustra rasprava u mom stanu, rekao mi je reči koje nije trebalo i ja sam otvorila vrata i izbacila ga napolje", dodaje naša najpopularnija starleta.

I njih je očarala: Stanija Dobrojević dobila ekskluzivnu poslovnu ponudu u Dubaiju (Foto)
"Sada smo posvađani, ali ja nikad nisam od onih koji misle da je kraj zauvek. "Nikad ne reci nikad", ja sam se vratila zbog naše veze u Srbiju, ali imali smo svađe i raskide, tako da za četiri nedelje odlazim, i to sama", kaže Stanija i svađe sa Filipom objašnjava time što je on pomalo nezreo, a celu priču prate kadrovi iz teretane na kojima starleta ponosno pokazuje svoje izazovno telo.

Za sam kraj, dodaje kako njeno srce trenutno osvaja jedan dečko, koji je "mlad, lep, zgodan i svetska faca", kao i da je profesionalno ostvaren čovek. Sve to Stanija govori sa širokim osmehom, a kako izgleda kada vežba u teretani pogledajte na našem portalu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>