Region

Svet

Bane Mojićević uživa u ulozi oca, Radoš je gazda u kući

Bane Mojićević i njegova supruga Milica nedavno su postali roditelji malog Radoša, a da mu uloga oca u potpunosti odgovara otkriva i sam pevač koji uživa u menjanju pelena, ali i dodaje da je njegov sin već postao gazda u kući.

Bane Mojićević uživa u ulozi oca, Radoš je gazda u kući



Bane Mojićević slavio do jutra, pogledajte prvu sliku malog Radoša (Foto)
"Uveliko je gazda u kući, čuje se više od mene, ali tako i treba da bude. Ima dobar glas, ali još nisam ustanovio iz koje intonacije peva i plače", rekao je pevač kroz osmeh i dodao:

"Radoš je prava dobrica, pa za sada i nemamo mnogo posla oko njega, tek toliko da ga nahranimo, okupamo i uspavamo. Uživam u menjanju pelena, kupanju i uspavljivanju. Sada ima grčeve, pa ga to muči, ali je sve mnogo bolje nego što sam očekivao", rekao je Bane Mojićević i dodaje kako ne može da veruje kako njegov mezimac brzo raste.

Bane Mojićević: Voleo bih da imam minimum troje dece
"Kada uporedim fotografije, prosto ne mogu da verujem, a onda shvatim da je zaista porastao kada pokušam da mu obučem stvar koju smo mu kupili kada se rodio. Naši bližnji kažu da liči na mog tatu, pa samim tim i na mene, ali videćemo, menja se iz dana u dan. Ono što je zanimljivo jeste da je promenio iz korena moj način razmišljanja, jer više ništa ne vrednujem kao pre njegovog rođenja", dodaje presrećni tata i otkriva da bi voleo da ubrzo dobije i drugo dete.

"Voleo bih da ne pravimo dugu pauzu i dobijemo što više dece dok smo mladi i dok imamo energije da ih vaspitamo i odgajimo, ali to se ne planira. Čak ni prvo nismo planirali, pa nam se dogodilo baš onda kada je trebalo, jer se tada čovek opusti i ne razmišlja",  rekao je pevač, koji trenutno snima duet "Milion razloga“ sa Milicom Todorović, a novi, treći album najavljuje za kraj godine.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto:Facebook/Bane Mojicevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>