Region

Svet

Elena Karaman Karić za devet godina braka dobila devet romantičnih iznenađenja od supruga (Foto)

Dizajnerka enterijera i nameštaja Elena Karaman Karić (42) i njen suprug, biznismen Jugoslav Karić (34), proslavili su juče devet godina braka. Jugoslav je svoju suprugu iznenadio na originalan i simboličan način - sa čak devet romantičnih poklona.

Elena Karaman Karić za devet godina braka dobila devet romantičnih iznenađenja od supruga (Foto)



Elena Karić ima najromantičnijeg supruga: Jugoslav zapalio Maldive zbog nje! (Foto)
Elena i Jugoslav uživaju u ljubavi već devet godina i trude se da svaki zajednički trenutak maksimalno iskoriste. Nedavno je Jugoslav iznenadio svoju voljenu jednodnevnim dolaskom na Maldive na kojima je odmarala sa prijateljicama, potom je usledio tattoo sa Matijinim imenom, a ovog puta učinio je nešto još romantičnije: devet buketa crvenih ruža bili su pravo iznenađenje za devet godina braka, piše magazin Story. 



Par koji je prevazišao sve prepreke, kako neodobravanje od strane porodica, tako i skromnu razliku u godinama, svoju višegodišnju vezu krunisao je brakom 3. marta 2005. godine u Beogradu.

Njihova bajka uprkos svemu popela se na deveti stepenik i i dalje traje, a mi ćemo se usuditi da dodamo da su Elena i Jugoslav pravi primer ludo zaljubljenog para te dokaz da ljubav zaista pobeđuje svako zlo...

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Elena Karaman Karic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>