Region

Svet

Mira Škorić oduševila Arape, pa dobila primamljive poslovne ponude! (Foto)

Folk zvezda Mira Škorić pojavila se na Sajmu turizma kako bi pogledala ponude za predstojeće leto, ali je pored aranžmana, druženja sa fanovima koji su pravili gužvu oko nje, dobila i primamljive poslovne ponude.

Mira Škorić oduševila Arape, pa dobila primamljive poslovne ponude! (Foto)



Pevačica je prvo obišla štand turističke organizacije Abu Dabija, budući da planira putovanje u Emirate početkom proleća. Mira je rezervisala hotel "Le Meridien" u Abu Dabiju, inače jedan od omiljenih hotela srpskih turista, čiji generalni menadžer Nemanja Aćimović joj je, kao dobar domaćin, lično poželeo dobrodošlicu.

Mira Škorić, Soraja, Vlada Stanojević, Milica Pavlović i mnogi drugi na otvaranju Stare pesme! (Foto)
Nakon štanda Emirata, uputila se kod Egipćana, a konzul ove arapske republike Ahmed Ismail, poklonio joj je papirus, ali se i oduševio Mirinim albumom. Ismail je ponudio Miri Škorić i da promoviše neko od egipatskih letovališta ove godine, za šta će pevačica biti dobro plaćena.



"Odlučila sam gde ću da putujem, ali i sklopila neke neočekivane poslovne aranžmane sa braćom Arapima", kaže Mira kroz smeh i dodaje: "Ne pojavljujem se u medijima kada za to nemam razloga, i muka mi je od ispiranja mozga od strane onih kojima nije bitno zbog čega, samo da se pojave u novinama. Ja ću uskoro izbaciti singl i biće mnogo više povoda da se družimo".

Pevačica se pojavila i na štandu omiljenog hotela Ramada Aquaworld iz Budimpešte, gde se i sama našla u ulozi domaćice pa je većini zainteresovanih ponudila aranžmane u ovom popularnom rizortu.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>