Svet

Region

Leonardo Dikaprio i Džared Leto na dodelu Oskara poveli mame (Foto)

Iako Džared Leto i Leonardo DiKaprio u Holivudu važe za velike zavodnike i ljubimce ženske populacije, sinoć su se na crvenom tepihu pojavili u društvu svojih majki sa kojima su ponosno pozirali fotografima.

Leonardo Dikaprio i Džared Leto na dodelu Oskara poveli mame (Foto)Pica na dodeli Oskara: Anđelina preskočila večeru, Bred voli picu sa kobasicom
Dok većina holivudskih zvezda na dedele prestižnih nagrada vode svoje lepše polovine, Džared Leto i Leonardo Dikaprio odlučili su da razvesele svoje majke i prošetaju sa njima na dodeli 86. Oskara koja je održana sinoć.Džared, koji je dobio Oskara kao najbolji sporedni glumac, na crvenom tepihu pozirao je sa majkom Konstans, dok je Leonardo bio u društvu svoje  raspoložene majke, Irmelin.

Neki su nakon dodele nagrada komentarisali da je možda i bolje što Džared na dodelu nije poveo Majli Sajrus, za koju se šuška da je sa njim u vezi,  jer je dodela ipak malo preozbiljna za mladu pevačicu koja je u poslednje vreme glavna tema žute štampe zbog svojih brojnih skandala.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>