Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač i Emina Jahović sve više zatežu odnose!

"X Factor Adria" približava se kraju, a odnosi između dve članice žirija Emine Jahović i Kristine Kovač postaju sve zategnutiji, pa se sada i njihove porodice prepucavaju na društvenim mrežama.

X Factor Adria: Kristina Kovač i Emina Jahović sve više zatežu odnose!X Factor Adria: Aleksa Perović - Dobio sam sjajnu reklamu i upoznao divne prijatelje!
Kako ne bi ostala dužna na komentare koji su joj upućeni od mlađe sestre njene koleginice iz šoua X Factor Adria, Emina je u jednoj prepisci na Tviteru objasnila da od njenih rođaka niko ne očekuje da kažu bilo šta ružno za Kristinu, piše "Alo".

"Svi iz moje kuće moraju da govore da je Kristina divna, oni ne misle, samo rade ono što im ja kažem", komentarisala je Jahovićeva, a onda dodala: "Moji su vaspitani, tu je razlika", aludirajući na Anju Kovač, koja je pre nekoliko dana prepravila društvenu mrežu prozivkama na Eminin račun.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski iskreno - Ne treba mi devojka, tražim potencijalnu suprugu!
Kristina je koleginici iz žirija odgovorila na vrlo specifičan način, i to u pismu koje je posvetila svojoj pokojnoj majci Spomenki: "Draga moja mama, nadam se da me čuješ, tamo negde gore. Slušaj, moram da ti kažem jednu jako važnu stvar. Totalno si omanula sa Anjom i načinom na koji si je odgajila. Ona je izrasla u osobu sa svojim mišljenjem i sa potpunim odsustvom kalkulacije u iznošenju istog. Postala je neko ko ima sopstveni muzički ukus, svoju procenu, iskrenost i hrabrost da je podeli sa drugima i to je nedopustivo.

Najstrašnije od svega, mila moja mama, ona je UŽASNO, ali UŽASNO nevaspitana. Toliko da mrtva hladna iznosi svoj stav i svoje mišljenje o nečijoj sposobnosti i talentu na svom Fejsbuk profilu, kao da je neki običan građanin, a ne moja sestra. Strašno! Drsko! Bezobrazno! Sve u svemu, mama, moram da ti kažem da ste me zbog ovoga i ti i ona užasno, ali UŽASNO razočarale", napisala je Kristina.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>