Region

Svet

Ognjen Kajganić otkrio ime sina: Zove se Boško i liči na mamu!

Odbojkašica Ivana Đerisilo koja je pre pet dana na svet donela dečaka i dalje se nalazi u zemunskom porodilištu, a njen izabranik Ognjen Kajganić nije želeo da razgovara o razlozima njenog ostanka u bolnici, samo je otkrio da su sinu ime dali Boško.

Ognjen Kajganić otkrio ime sina: Zove se Boško i liči na mamu!



Ognjen Kajganić proslavio rođenje sina: Prvo pa muško, cepaj! (Foto)
Ognjen Kajganić svakodnevno obilazi Ivanu i sina u zemunskoj bolnici, koji iz još uvek nepoznatih razloga nisu napustili porodilište: "Dolazim svaki dan u bolnicu kod njih i jedva čekam da ih vodim kući, ali kad će to biti, odlučiće lekari. Moj sin je divan, čupko mali, što znači da nije na mene s ovim zaliscima, sigurno liči na Ivanu. Zajedno smo mu dali ime i zove se Boško", rekao je rukometaš i dodao:

"Vidite da Ivani nosim osnove potrepštine, hranu, vodu. Ostaće ovde još neki dan, a ja ću i dalje da slavim, pa će Boško kad poraste znati da je tata kad se on rodio slavio danima kao da je slavio Ivkovu slavu", rekao je kroz osneh novopečeni tata.

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić u vezi su od marta prošle godine, a oboje su po prvi put postali roditelji. Inače, proslavljena odbojkašica je pre veze sa Ognjenom bila u vezi sa plivačem Miloradom Čavićem i braku sa rukometašem Borisom Stankovićem, dok je Kajganić bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: N.Marković, M.Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>