Region

Svet

Gogi Sekulić prijatelji priredili iznenađenje za rođendan (Foto)

Pevačica Goga Sekulić koja je prošle godine ostala bez supruga Igora Ramovića, bila je potpuno iznenađena kada su joj najbliži prijatelji povodom njenog 37. rođendana organizovali večeru u restoranu "Franš“. Kada je ušla u restoran, zatekla je desetak svojih najbližih prijatelja, zbog kojih nije mogla da sakrije suze.

Gogi Sekulić prijatelji priredili iznenađenje za rođendan (Foto)Goga Sekulić: Nemam ni želju ni snagu da slavim rođendan posle Igorove smrti!
Pevačica je u mirnoj atmosferi sa prijateljima večerala i pričala o temama vezanim za njen život.  Goga je nakon smrti muža Igora Ramovića morala da počne sve iz početka, pa poklone koje je dobijala uglavnom su bili vezani za kuću. Od poznatih u restoranu su bili njen kum, beogradski zlatar Nebojša Bojović, frizerka Svetlana Bubanja Bucka, aranžer Damir Handanović, manekenka Svetlana Dimitrić, pevačica Ivana Šašić i još nekoliko njih."Hvala svima! Više puta je dokazano kakve prijatelje imam, koji su u najtežim situacijama bili uz mene, pa su me i sad iznenadili", rekla je Goga.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>