Region

Svet

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Zdravko Šotra večeras na TV Prva!

Večerašnji gosti Ivana Ivanovića biće naš proslavljeni reditelj Zdravko Šotra, kao i glumačko bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, koji su svoju ljubavnu romansu započeli upravo snimajući jedan od filmova legendarnog režisera.

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Zdravko Šotra večeras na TV Prva!



Šta su Ivan Ivanović i Aki Rahimovski zapevali nakon svih ovih godina? (Foto)
Legendarni režiser koji iza sebe ima karijeru dugu preko pet decenija, pričaće sa Ivanom Ivanovićem o svojim najvećim filmskim i serijskim ostavrenjima, među kojima su: “Obraz uz obraz”, “Zona Zamfirova”, “Ivkova slava”, “Ranjeni orao”, “Lajanje na zvezde”, “Šešir profesora Koste Vujića”.

Takođe, Zdravko Šotra će u emisji predstaviti i svoju knjigu “Držeći se za vazduh” u kojoj je opisao svoj život i karijeru. Kako bi upotpunili priču u studiju će im se pridružiti glumačko-bračni par Sloboda Mićalović Ćetković I Vojin Ćetković.  Sloboda, koja je inače Šotrina mezimica, kao  i jedan od njegovih omiljenih glumaca Vojin Ćetković govoriće o saradnji sa rediteljem, poslu, karijeri i bračnom životu.

Nesumnjivo, biće ovo još jedno veče obojeno dobrom zabavom i kvalitetnom muzikom, kao što to šarmantni voditelj radi svakog petka od 21:15h na TV Prva.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Ivan Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>