Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski iskreno - Ne treba mi devojka, tražim potencijalnu suprugu!

Finalista šoua X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, jedan je od svakako najpoželjnijih takmičara, a dok mnoge devojke maštaju o njemu, šarmantni učesnik otkriva da još uvek nije pronašao onu pravu koja je u potpunosti osvojila njegovo srce i nada se da će uskoro ostvariti svoju želju i pronaći potencijalnu suprugu.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski iskreno - Ne treba mi devojka, tražim potencijalnu suprugu!



X Factor Adria: Finale bez Željka Joksimovića?! Bilo bi lepo da sam tada u Beogradu!
Muzičko takmičenje X Factor polako ulazi u svoju završnicu, a jedan od potencijalnih favorita za pobedu Daniel Kajmakoski, otkrio je, da je i  dalje sam iako svakodnevno dobija razne ponude od mladih devojaka.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski raznežio publiku! Kiki - Nema bojazni da ćeš biti velika zvezda!
"Još nisam pronašao onu pravu iako mi svakodnevno iako mi poslednjih sedmica prilazi mnogo prelepih devojaka. Međutim, teško mi je da budem sa nekom kojoj se dopadam samo zato što me gleda na televiziji. Imam trideset godina i nije mi stalo samo da imam devojku, već želim da sebi nađem potencijalnu suprugu", izjavio je iskreno Daniiel i dodao da mu je učešće u X Factoru iz korena promenilo život i da po završetku šoua svoju karijeru planira da nastavi u Beogradu.

Nova epizoda X Factora je na programu u utorak od 21h na TV Pink, kada će Daniel zajedno sa svojim kolegama pokušati da izbori plasman u superfinale i ostane u igri za pobedu u prestižnom takmičenju.


Autor: J.B.
Izvor: Hello
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>