Region

Svet

Goga Sekulić: Nemam ni želju ni snagu da slavim rođendan posle Igorove smrti!

Goga Sekulić danas je napunila 37 godina, ali zbog tragedije koja je zadesila, pevačica ni ne pomišlja da organizuje rođendansko slavlje, jer kako i sama kaže za tako nešto nema ni snage, a ni želje.

Goga Sekulić: Nemam ni želju ni snagu da slavim rođendan posle Igorove smrti!Goga Sekulić opet na sudu: Nemam više snage i živaca da se borim
Gogu Sekulić je smrt supruga Igora Ramovića dosta promenila, pa se više ne raduje ni svojim rođendanima, a kako i sama kaže ne želi ni da ga proslavlja jer se ovom rođendanu bez Igora ne raduje.

"Nemam ni želju ni snagu da slavim rođendan. O tome ne razmišljam jer za mene bol za Igorom i slike dok mi je umirao na rukama ne prolaze. Sa roditeljima ću ići na ručak jer, ipak, to je dan koji je njima bitan zato što su tada dobili mene. Slavlje je nešto što mi je najmanje potrebno", rekla je Goga i dodala: "Samo pominjanje nekog slavlja me vređa i sramota me je da slavim".

Pevačica otkako joj je suprug preminuio ni na jednom slavlju nije bila, osim na rođendanu kuma Nebojše Bojovića, gde je otišla sa ocem.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>