Region

Svet

Skandalozni stajling Ivana Marinkovića: Ljubičaste pantalone, žuta košulja i šarene čarape? (Foto)

Bivši farmer Ivan Marinković bio je voditelj na humanitarnoj večeri u jednom beogradskom restoranu gde su se prikupljale donacije za decu iz Zvečanske, ali je najveću pažnju privukao svojim stajlingom.

Skandalozni stajling Ivana Marinkovića: Ljubičaste pantalone, žuta košulja i šarene čarape? (Foto)Sara Trajanović i Ivan Marinković poput zaljubljene dece na igralištu: Pao i poljubac u vrteški! (Foto)
Uprkos tome što je Ivanova devojka Sara Trajanović već godinama prisutna u svetu mode i oblači se po poslednjim trendovima, Ivan Marinković nije previše mario za kombinovanje boja na ovom događaju, ili je pak došlo do promene imidža. Naime, on je nosio ljubičaste pantalone, žutu košulju sa detaljima, vrlo upadljive narukvice i sat, braon cipele i detalj večeri - šarene čarape.Kada je Ivan Marinković seo na barsku stolicu otkrio je čarape u crvenoj, žutoj i braon boji. No, ne zaboravimo svrhu ove večeri koja je bila doniranje novca za decu iz Zvečanske, a celom dešavanju prisustvovali su i bivši farmeri Daria Stanojević, Milan Topalović Topalko i mnogi drugi.Autor: M.P.
Foto: Beogradnocu.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>