Region

Svet

Toni Cetinski demantovao gostovanje na Kikijevom koncertu

Još jedan u nizu jesenjih koncerata u našem gradu biće i koncert Kikija Lesendrića koji je zakazan za 2. oktobar ove godine sa početkom u 20 časova. U svom velikom solo povratku, Kiki je odlučio da ovaj koncert u Areni bude kruna poslednjeg albuma "Mesec na vratima", koji je jako uspešno prošao kod publike.

Toni Cetinski demantovao gostovanje na Kikijevom koncertuOvaj album muzičar je pripremao više od godinu dana, a na njemu je učestvovalo oko 40 vrsnih muzičara iz zemlje i inostranstva. Neki od izvođača i autora na Kikijevom projektu su Van Gog, Đorđe Balašević, Bajaga, Toni Cetinski i drugi.

Toni Cetinski je trebao da bude jedan od gostiju na Kikijevom koncertu u Areni, ali ceo spektakl moraće da prođe bez njega jer Toni tog dana neće biti slobodan zbog unapred dogovorenog koncerta u Cirihu.

Ulaznice za koncert u prodaji su po sledećim cenama: 600 dinara za parter, 800 i 1000 dinara za tribine. Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, "Ušće" Šoping mol, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC) i Eventim.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>