Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović rođen za šou biznis?! Željko ponovo bocka Kristinu - Ako se ošišala, nije inteligentnija!

Maid Hećimović je za sedmo finalno veče takmičenja "X Factor Adria" sam  izabrao pesmu "Flojd" iz popularnog domaćeg filma "Nacionalna klasa" i izveo je uz koreografiju i plesače.

X Factor Adria: Maid Hećimović rođen za šou biznis?! Željko ponovo bocka Kristinu - Ako se ošišala, nije inteligentnija!



Maidova verzija ove pesme imala nešto drugačije detalje od uobičajene verzije iz filma na koju smo navikli, a sem toga dodao je i energičnu koreografiju pa je još jednom živahno skakutao po bini.  "Sve je bilo fenomenalno, ali moja jedina zamerka je stilska neprikladnost", rekla je Kristina na temu Maidovih dodataka u pesmi. "Rad nogu - desetka! Bio si odličan, a meni se za razliku od Kristine dopalo to tvoje izvođenje. Bio si izuzetan i poseban", rekao je Kiki Lesendrić.

"Maide, ti si rođen za šoz buznis!", prokomentarisala je Emina Jahović, dok je Željko rekao da je bio protiv izbora Maidove pesme. "Ti se družiš iz dana u dan sa Kristinom. Ako se ošišala, ne mora da znači da je inteligentnija", rekao je Joksimović i nastavio da komentariše nastup i da savetuje Maida da ipak sluša njegove savete.

Kristina Kovač, koja je zaista skratila kosu, nije komentarisala ovu Željkovu primedbu, ali je publika odreagovala huktanjem.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>